Γάμος


Κάθε γάμος και μία ξεχωριστή ιστορία αγάπης… Μοντέρνο, ρομαντικό, παραδοσιακό όπως κι αν έχετε φαντασθεί τον γάμο σας, εμείς θα αποτυπώσουμε κάθε στιγμή του με ιδιαίτερη ματιά.Προσεγγίζουμε την κάθε φωτογράφηση γάμου ως μία μοναδική εμπειρία αναδεικνύοντας την μαγεία της στιγμής.

 

Για τον λόγο αυτό η φωτογράφηση γάμου αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι των αναμνήσεων σας. Ο φωτογράφος γάμου κρίνεται για την ευρηματικότητα, το προσωπικό ύφος, το στήσιμο του φωτισμού, την αναζήτηση πιο προσωπικών κάδρων και φυσικά πάνω απ’ όλα την εμπειρία και τη “ματιά” του.

Αναμνήσεις που ο φωτογράφος γάμου οφείλει να αιχμαλωτίσει με ενθουσιασμό, επαγγελματισμό και αξία.

 

Δημιουργώντας τέχνη ακόμα και με μία φωτογράφιση γάμου!

 

Σας προτείνουμε φωτογράφιση προηγούμενης μέρας σε τοποθεσία της επιλογής "Pre-Wedding Shooting".

Η φωτογράφιση πριν το γάμο μας φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αλλά και ουσιαστική, γιατί μας δίνει την δυνατότητα να σπάσουμε τον πάγο μεταξύ μας καθώς και εσείς να αποκτήσετε εμπειρία με το φωτογραφικό φακό. Θα δείτε ότι την ημέρα του γάμου θα νιώθετε πολύ πιο άνετα και ευχάριστα.

 

Μπορούμε επίσης να εκμεταλλευτούμε αυτές τις φωτογραφίες π.χ. φτιάχνοντας ένα slideshow για προβολή στην τηλεόραση κατά το στρώσιμο του κρεβατιού ή τις προετοιμασίες της νύφης και του γαμπρού.

 

Φωτογράφιση ζευγαριού επόμενης μέρας σε τοποθεσία της επιλογής σας "Next Day Shooting".

Η διάθεση όλων είναι πιο ανεβασμένη αφού ερχόμαστε σε επαφή με τη γη, τα αρώματά της και τα τοπία της.

Συνήθως γίνεται μέρα όπου και αυτό βοηθάει φωτογραφικά και να το επιτρέπει ο καιρός.